Příložka k multidržáku ''křídlo'' č.x0182 pro falcované zaklikávací krytiny

Příložka k multidržáku ''křídlo'' č.x0182 pro falcované zaklikávací krytiny

Výrobci PLATON
Kód výrobku: x0192
Dostupnost: Na objednávku
159 Kč
Cena bez DPH: 131 Kč

Dostupné možnosti

Množství

 

Příložka ke sněhovému zachytávači “křídlo” kat. č. x0182, pro upevnění na drážkovou (falcovanou) zaklikávací krytinu, se vyrábí ze 3 mm ocelového žárově zinkovaného plechu, případně z nerezového plechu, které mohou být následně barveny podle uvedených odstínů dle RAL. Vyrábí se i ze 4 mm měděného plechu.

Dodává se včetně pozinkových nebo nerezových šroubů, podložek a matic M8, pro sestavení s “křídlem”. Celkem jsou součástí sestavy příložky 3 ks šroubů, včetně podložek a matic M8.

POZOR! Tato příložka se používá jen ke “křídlu”, do kterého bude vložena dřevěná kulatina, nebo maximálně dvě trubky anebo lopatka, a to pouze v případě falcované zaklikávací krytiny. NELZE POUŽÍT pro kombinaci s “křídlem”, ve kterém by měla být mříž (žebříček)!!!

Na zakázku je možné dodat i v jiných barevných odstínech dle RAL. V případě zájmu o jiný než uvedený barevný odstín nás prosím kontaktujte pro cenovou kalkulaci. Některé zde neuvedené odstíny mohou být za příplatek.

POZOR! Pokud bude vybrána varianta provedení nerez barvený, je nutno v poznámce u objednávky uvést i požadovaný barevný odstín!

Napsat recenzi

Prosím přihlaste se nebo se registrujte pro napsání recenze
Podobné výrobky