Tejpy a bandáže

Tejpy a bandáže

Tejpovací pásky (tejpy) můžete použít na koleno, kotník, zápěstí, rameno, loket a dokonce i na záda a krční páteř. Výhodou je bezesporu pro designové nadšence i velká škála barev, kterou můžete kombinovat se zbytkem oblečení či obuví. Sportovní elastické bandáže, pružná obinadla či stahovací obvazy nejsou tak účinné jako metoda tejpování. To je ideální způsob, jak aktivně ulevit od bolesti při sportu, pozitivně ovlivnit funkčnost svalů, vazů a šlach. V neposlední řadě mají kinesio tejpy dobrý vliv na lymfaticko-cévní systém. Tejpovací pásky (tejpy) můžete použít mimo jiné na koleno, kotník, zápěstí, rameno, loket a dokonce i na záda a krční páteř. Výhodou je bezesporu pro designové nadšence i velká škála barev, kterou můžete kombinovat se zbytkem oblečení či obuví.

Kinesiologické tejpy
Tejpy aktivují nervovou a oběhovou soustavu a tím pozitivně ovlivňují činnost našich svalů a oběhu krve. Dochází tak k urychlení procesu hojení a regenerace našich svalů. Tejpovací pásky se používají pro prevenci a léčbu sportovních úrazů, zmírňují bolest a slouží jako opora pro vaše svaly a klouby. Kinezio tejpy jsou oblíbené mezi sportovci, fyzioterapeuty a lékaři z mnoha oborů.

Bandáže
Bandáže užívejte při rekonvalescenci po zranění nebo jako preventivní řešení při sportovní aktivitě. Bandáže slouží jako opora vašim kloubům, šlachám a vazům. Pečujte o své klouby a svaly a nenechávejte je bez opory. Bandáže vám zajistí podporu namáhaných částí těla. Nejčastěji jsou užívané bandáže lokte a kolene.
Tříděno podle:
Zobrazit:
Zobrazuji 1 až 15 z 21 (celkem stran 2)