Pračka AEG L8FE86495 (L8FNC68SC)

Pračka AEG L8FE86495 (L8FNC68SC)

Výrobci AEG
Kód výrobku: PRODID418
Dostupnost: Na objednávku
19 953 Kč
Cena bez DPH: 16 490 Kč

Množství

 
  Obránce čistého prádla
Vynikající výkon za méně než hodinu s programem ÖKOPower. Mix každodenní várky špinavého oblečení vypere za pouhých 59 minut. Jedinečná technologie předmíchání umožňuje efektivnější praní při nižších teplotách. Pro perfektní péči s nižší spotřebou energie.
 
Rychlý program ÖKOpower
Program trvá pouhých 59 minut a má vynikající účinnost i při větším objemu prádla. Ideální pro každodenní praní, kdy se vám vrátí školáci z tréninku, objevíte zapomenuté kalhoty nebo jste zkrátka měli o víkendu spoustu jiných aktivit.
 
Technologie ÖKOmix pro ochranu vláken
Díky technologii ÖKOMix se prací prostředek a aviváž promíchá s vodou a aktivuje před tím, než se dostanou do bubnu k prádlu. Tato jedinečná technologie zvyšuje efektivitu praní a účinnost pracího prostředku při nižších dávkách a zkracuje prací cyklus přesně tak, jak potřebujete.
 
Šetřete vodou a energií s technologií ProSense®
Technologie ProSense® přizpůsobí čas, spotřebu vody a energie každé várce, ať už je to jedno tričko, nebo prádlo za celý týden. Speciální senzory zajištují, že se vaše prádlo nebude prát zbytečně dlouho, aby nedocházelo k nadměrnému opotřebení materiálů. Déle si tak udrží svěží barvu i texturu.
 
Žádné žehlení s parní funkcí ProSteam®
Jedinečná technologie parních praček ProSteam® vám umožní ještě lepší výsledky praní a ušetří čas se žehlením. Funkce ProSteam® zakončí cyklus párou, která změkčí vlákna a narovná je. Tím snižuje pomačkání až o třetinu. Samostatný parní program je ideální pro osvěžení prádla.
 
ÖKOinvertor - dlouhá životnost a energetická účinnost
Srdcem vybraných praček a sušiček je motor ÖKOinvertor, který je mimořádně tichý, výkonný a úsporný. Bezkartáčová magnetická technologie minimalizuje mechanické tření uvnitř motoru, čímž se prodlužuje jeho životnost a snižuje poruchovost. Využijte doživotní záruky na ÖKOinvertor motor (po registraci na www.aeg.cz).

Napsat recenzi

Prosím přihlaste se nebo se registrujte pro napsání recenze